Cine suntem

Prestige Art Design este una dintre cele mai vechi companii producatoare de sisteme de umbrire. Ne-am inceput activitatea din nevoia de a crea sisteme de umbrire pentru interior si am adaugat permanent noi produse pe care le-am implementat cu succes in proiectele noastre.

Incepand cu 2010 am creat o divizie dedicata in exclusivitate sistemelor de umbrire pentru exterior. In acest sens, pe rand, am inceput productia de rulouri exterioare, copertine retractabile, jaluzele exterioare, sisteme pentru inchidere terasa cu folie transparenta si pergole retractabile. Pentru ca ne dorim permanent sa inovam, promitem ca nu ne oprim aici si vom continua sa dezvoltam produse noi pentru piata din Romania si clientii nostri.


Misiunea noastra

Sa ramanem permanent alaturi de clientii si partenerii nostri pentru a crea cele mai eficiente solutii pentru umbrire. Sa producem, sa asiguram montajul si sa oferim garantie pentru produse de umbrire. In ceea ce priveste pergolele retractabile, misiunea noastra este aceea de a crea spatii exterioare cat mai placute care sa contribuie la dezvoltarea afacerilor partenerilor nostri. Clientii nostri sunt partenerii nostri si vom lucra alaturi de ei pentru a gssi cele mai eficiente solutii pentru afacerile lor.

Filozofia noastra

Stim ca asigurarea unui confort aduce dupa sine o crestere a increderii si productivitatii. De aceea, ne focusam pe asigurarea unui plus de confort clientilor noștri.
Noi producem, asiguram montajul gratuit, asiguram servicii de consultanta si service in timpul garantiei sau post garantiei.
Personalul nostru beneficiaza de pregatire permanenta pentru a putea livra solutii de cea mai inalta calitate.
Echipa Pergola Prestige va multumeste!